Componente.net reinventeaza SPAM-ul

Nu este doar “inca o poveste” despre un magazin online romanesc care face SPAM. Este mai mult de atat.

Primesc pe 8 februarie un mail comercial nesolicitat de la Componente.net: “In urma implementarii unui nou modul la componente.net avem deosebita placere de a va anunta ca am pornit un razboi cu preturile”. Usual bullshit.

Mesajul se termina cu “Acesta nu este un mail nesolicitat!
Sunteti inscris in lista noastra de promotii si primiti acest mail din acest motiv.
Pentru a nu mai primi mailuri de la noi intrati pe http://componente.net/sales/ofmail?action=blackif&email=office@server.ro”.

Sa scap de ei zic… ma dezabonez: “Aceasta este o confirmare a faptului ca adresa Dvs. a fost stearsa din baza noastra de date. Astfel, in viitor nu veti mai primi e-mail-uri de la noi.

Va reamintim, ca daca veti dori sa va reinregistrati adresa de e-mail, veti putea sa folositi urmatoarea adresa: http://www.componente.net/sales/ofmail?action=addmail&email=office@server.ro

Puteti folosi adresa de mai sus si in cazul in care nu Dvs. ati solicitat stergerea adresei de e-mail.”

Ok.. deci adresa mea de mail a fost stearsa din baza lor de date da? La mai putin de 24 de ore primesc tot de al ei urmatorul mesaj (care e chiar haios): “Ati solicitat sa va eliminam din baza noastra de date pentru a NU mai primi ofertele noastre prin e-mail.

Din motive de uz intern am luat decizia de a va mentine totusi in baza noastra de date. Dorim sa va rugam ca, in caz ca aveti anumite rezerve fata de aceasta decizie, sa luati legatura cu administratorul sistemului de transmisie de e-mail-uri pentru a cadea de acord cu privire
la modul in care sa se rezolve aceasta situatie.
Va rog sa trimiteti un e-mail la adresa:

oferte@componente.net

Ne cerem scuze in caz ca v-am provocat anumite neplaceri si dorim sa va asiguram ca aceasta masura a fost luata pentru a proteja interesele Dvs. in fata unor eventuale abuzuri.”

Deci nu…

Mostra de permission marketing made in Romania. :)

5 Responses to “Componente.net reinventeaza SPAM-ul”

  1. weasel Says:

    ROFL :D
    Permission marketing? What permission?!

  2. Razvan Pop Says:

    God’s permission. :)

  3. stefanM Says:

    Ma bucur ca sesizezi si tu pe blog despre spam. Incepeam sa cred ca sunt singurul care vede si scrie despre stupiditatea unor asemenea spamuri!

  4. Marius Says:

    Ai mai Stefan… dar inseamna ca n-ai citit de Falmingo: http://www.fungift.ro/blog/2006/10/10/si-tu-mai-flamingo/ :)

    Vorbesc in momentul in care aduce prejudicii fenomenului ecommerce din RO.

  5. adrian Says:

    stiu exact despre ce e vb…am avut o oferta sa lucrez cu ei…
    adresele sunt luate de pe site-uri mari gen softpedia si apoi iti timit spam(e legal?)
    oricum,site-ul e de tot cacatul
    Nu-l recomand la nimeni.

Leave a Reply

Ultimele 7 cadouri adaugate

pentru o mai mare varietate de cadouri

vezi cele mai noi cadouri
ABONARE NOUTATI
Inscrie-te acum pentru noutati si promotii
Politica de confidentialitate
CREAT DECREATIVE DESIGN

SC FunGift SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696

Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2005-2012 FunGift.ro - Magazin online de cadouri este marca inregistrata a S.C. FunGift S.R.L.