Pozitia oficiala despre “vanzarea eMag” in exclusivitate la FunGift.ro

Il cunosc pe Radu Apostolescu din 2000 sau 2001. De pe vremea cand eMag era intr-o vila cu un etaj pe o straduta la dos intr-un cartier cochet. Ii vindeam publicitate pe Resursa de Fun.ro si ii admiram evolutia.

Fara sa stie, Apostolescu este pentru mine un model. Imi place mult ce a realizat cu eMag si mi-as dori mult ca peste ani, FunGift.ro sa aiba acelasi succes ca si magazinul online numarul unu din .RO.

Astazi am citit in MULTE locuri (Standard, Taloi, Zoso, Orlando, Scarlatescu, Nerve, Pahomi, etc…) ca eMag este in discutii cu un posibil cumparator. S-a vorbit despre numere, procente, date concrete, statistici, evolutii anuale, cifre de afaceri si chiar suma exacta a deal-ului.

Eu sunt derutat. Care este adevarul pana la urma? Se va vinde sau nu se va vinde eMag? Ce-s cu acele sume? Cine are dreptate pana la urma?

Am ales sa aflu raspunsul la aceste intrebari de la cea mai credibila sursa: Radu Apostolescu insusi! L-am intrebat toate acestea si el a fost deacord sa imi raspunda.

Maine dupa pranz, in exclusivitate planetara, Radu Apostolescu va face lumina in aceasta privinta. NUMAI pe blogul FunGift.ro.

Ramaneti aproape pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Radu Apostolescu rupe tacerea! :)

13 Responses to “Pozitia oficiala despre “vanzarea eMag” in exclusivitate la FunGift.ro”

 1. weasel Says:

  Radule eu zic sa nu vindeti, si Mariuse, dupa modul in care a fost ai scris acest articol, e clar ca nu vinde :D Trebuia macar sa formulezi cumva sa para si mai derutant, asa eu zic ca in proportie de 95% nu se vinde nimic.

  Insa cred ca e nevoie o restructurare majora. Fuck showrooms, fuck malls, fuck provincie/extindere. Back to the hood, nigga!!!

 2. Marius Says:

  Felicitari… o noua exclusivitate ! Oare ai gresit cand te-ai lasat de radio? ?!!?

  Maine las OTV-ul si sunt pe faza aici!

 3. Razvan Pop Says:

  Sper sa nu vanda, cel putin nu inca si nu fortat de imprejurari. :)

 4. Chis Florinel Says:

  Acum ceva vreme eMAG era evaluat la peste 50 milioane… In baza a ce, nu zicea nimeni…
  Acum se vechiculeaza 10 milioane dar nu se zice exact pentru ce (pachet minoritar, majoritar, pentru oameni, pentru procesele de business, pentru ecosistem ?, pentru brand?).

  Se arunca cifre de dragul de a le pune intr-un articol… Sper sa vanda, sper sa nu vanda… Daca se ofera suma corecta oricine vinde…
  Razvan, daca iti da maine cineva 1 milion toyz, il dai fara sa stai pe ganduri, chiar daca ti-ai omorit sanatatea cu el de gat… Nu zic ca e suma corecta, dar e mind blowing…

  In situatia curenta (repet: nu e criza), asta e una din actiunile normale: reorganizarea pietei…

  In baza a ce a fost evaluat facebook la 15mld de dolari? Ca a iesit Obama presedinte se explica valoarea proiectului?

  Anyway, avand in vedere ca nu e nimic rezonabil de interpretat ca se vinde sau nu, subiectul din presa pare doar sa rascoleasca un pic apa… si sa atraga atentia ca exista si posibilitatea asta…

 5. weasel Says:

  E deja dupa pranz… hai cu exclusivitatea :)

 6. Marius Ciocan Says:

  To Weasel – tu crezi ca o asemena informatie se lasa usor?

  “Maine dupa pranz” e si in seara asta la 22.34.
  Rabdare…. :)

 7. pencea Says:

  vezi tu, diferenta intre noi doi e ca tu ti-ai asumat o informatie (cum ca in ziua urmatoare vine “adevarul”) care a fost demontata in momentul urmator. eu am dat o informatie pe care o pot sustine in continuare. time will tell…
  si mare grija pe viitor la formularile astea OTV-iste gen “exclusiv” (pana una-alta pozitia oficiala a fost deja mentionanta in articol) sau la folosirea nejustificata de majuscule. greseala gramaticala (“deacord” in loc de “de acord”) o pun pe seama efervescentei de fata mare inainte de maritat si este pardonabila.

 8. Marius Ciocan Says:

  Vai, ce haios. :)

 9. Mihai Says:

  “Il cunosc pe Radu Apostolescu din 2000 sau 2001. De pe vremea cand eMag era intr-o vila cu un etaj pe o straduta la dos intr-un cartier cochet. Ii vindeam publicitate pe Resursa de Fun.ro si ii admiram evolutia.”

  Ciudat, domeniul e inregistrat in 2002. :)

 10. Marius Ciocan Says:

  Exact. Dar site-ul a functionat inainte de a avea domeniu propriu pe un go.ro (pentru cine si le mai aduce aminte:) ).
  Dar asta are mai putina importanta.

 11. tatal lor Says:

  @ Mihai.

  siteul emag.ro a fost online pe 9 decembrie 2001.

  GARANTEZ. Am si dovada!

 12. tatal lor Says:

  Ca o idee de afacere domii mei, orice se vine azi la un pret se poate rascumpara maine la altul. Poate mai mare. Poate mai mic. Ramane sa vedem.

  Mare pacat ca nu s-a facut o evaloare de brand si sa se spuna cat valoreaza exact numele eMAG.ro Eu indraznesc sa zic ca foarte mult.

 13. Marius Ciocan Says:

  -> tatal lor: Mihai se referea la domeniul Resursa de Fun si in niciun caz la eMag, al carui domeniu este de prin 96.

Leave a Reply


2 + = 10

Ultimele 7 cadouri adaugate

pentru o mai mare varietate de cadouri intra pe FunGift.ro

vezi cele mai noi cadouri
Inscrie-te la newsletterul FunGift

SC FunGift SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696

Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2005-2016 FunGift.ro - Magazin online de cadouri este marca inregistrata a S.C. FunGift S.R.L.

Informatii privind protectia consumatorului