COMANDA IN CEL MULT 13 ORE SI 22 MINUTE iar coletul tau va fi livrat Luni
LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 50 lei in aria de acoperire a curierului. Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri
Nu mai afisa acest mesaj
  0730 631 932 Ne poti contacta
Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Ajutor

informatii in meniul de mai jos

Satisfactie 100%

Zona ajutor clienti FunGift.ro - magazin online de cadouri
 
Garantam ca produsele comercializate de FunGift.ro te vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca poti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor. FunGift.ro respecta garantia legala privind conformitatea produselor.

Clientul este singurul care decide daca este pe deplin satisfacut de produsele achizitionate.

In caz ca satisfactia nu este deplina, iti vom inlocui/schimba produsele cumparate sau iti vom inapoia costul acestora. Simplu.

Certificate de garantie

Pentru produsele electronice cu o durata medie de viata mai mare de 24 luni, se ofera certificate de garantie. Garantia se acorda conform legislatiei romanesti in vigoare la data cumpararii si se solutioneaza la sediul S.C. FunGift S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. FunGift S.R.L. , prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform legislatiei in vigoare, actualizata si valabila la data cumpararii.

Acestea se pot returna de preferat in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform legislatiei in vigoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Termenul de aducere a produsului ca conformitate nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care clientul a reclamat lipsa conformitatii, conform art II. Din Legea 449 / 2003, actualizata si valabila la data cumpararii. .
S.C. FunGift S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992, actualizate si valabile la data cumpararii.

Produsele returnate pentru solicitarea efectuarii garantiei trebuie sa fie insotite de copii dupa certificatul de garantie, factura fiscala, sa fie de preferat in ambalajul original si sa fie insotite de toate accesoriile cu care a fost achizitionat, precum si de o nota din care sa reiasa defectul reclamat. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului /expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc , etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunearea la variatii mari de temperatura si presiune , socuri mecanice , manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii inadecvate de umiditate, praf noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc. ), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, defectele de orice fel aparute ca urmare a uzurii in limite normale in urma folosirii produsului in conditii normale.

Prin semnarea/primirea prezentului certificat de garantie impreuna cu produsele sau/si prin intermediul postei electronice, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit echipamentele in perfecta stare.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de garantia oferita.
 
Inscrie-te la newsletterul FunGift

SC FunGift SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696

Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2005-2017 FunGift.ro este marca inregistrata a S.C. FunGift S.R.L., numar de marca 083980, prin decizia nr. 245518/09.11.2007 emisa de catre OSIM

Informatii privind protectia consumatorului