COMANDA IN CEL MULT 13 ORE SI 32 MINUTE iar coletul tau va fi livrat Luni
LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de peste 50 lei in aria de acoperire a curierului. Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri
Nu mai afisa acest mesaj
  0730 631 932 Ne poti contacta
Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Ajutor

informatii in meniul de mai jos

Termeni & Conditii

Zona ajutor clienti FunGift.ro - magazin online de cadouri
 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu accepti acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.FUNGIFT.ro este operat de SC FunGift SRL, CUI RO18999252, cu sediul in Str. Academiei 39-41, Parter, Camera 2, Sector 1, Bucuresti, cont bancar RO69 RZBR 0000 0600 0829 1584 deschis la Raiffeisen Bank Ag. Victoria, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/366/2012, capital social: 1,000 Ron, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.
Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care vor fi trimise in momentul in care decizi sa te inregistrezi ca utilizator.

Esti de acord si accepti ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il vei gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea ta daca vizitezi sau nu aceste site-uri sau iei sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile tale de inregistrare
In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Comandand de la FunGift.ro
Poti face o comanda la noi prin folosirea formularului nostru de cumparaturi online. Dupa comanda, vei primi o factura proforma in care vei avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observi o eroare in comanda ta va trebui sa ne contactezi imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca accepti detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare etc) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail esti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi
La refuzarea unei comenzi vei fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:
- la verificarea produsul comandat, constatam ca nu indeplineste criteriile de livrare
- plata nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
- nu esti eligibil pentru a face o comanda (ai sub varsta legala, ai facut in trecut comenzi pe care nu le-ai ridicat etc...)

Conditii de returnare
Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumperi cadouri online de la noi. Daca nu esti incantat de cadourile cumparate, le poti returna si noi iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientii FunGift.ro pot returna produsele cumparate, de preferat in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 34/2014, cu modificarile in vigoare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. FunGift.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-AI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea Datelor Personale
Datele tale personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta.
Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.
Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Esti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre tine si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea FunGift SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei FunGift SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email: dpi@fungift.ro.
Ca utilizator, esti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Produsele comercializate sunt CADOURI
FunGift.ro este un magazin online de cadouri ce comercializeaza CADOURI. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clientii cu personalitate juridica sau fizica vor cumpara produsele comercializate de noi doar in scopul pentru care acestea au fost comercializate. FUNGIFT SRL nu este responsabila de erorile de masurare, indicare, afisare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. PRODUSELE COMERCIALIZATE SUNT CADOURI HAIOASE SI NU PRODUSE PROFESIONALE!

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru o conciliere interna gratuita, te rugam sa o contactezi pe colega noastra Oana Alexandru, email: oana@fungift.ro si vei primi raspuns in 48 ore. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTI SI INTELEGI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR TALE; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR TALE; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA TA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; ESTI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACI SI/SAU O FACI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

 
Inscrie-te la newsletterul FunGift

SC FunGift SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696

Activitatea acestui magazin online de cadouri se desfasoara conform urmatorului Regulament
Copyright © 2005-2017 FunGift.ro este marca inregistrata a S.C. FunGift S.R.L., numar de marca 083980, prin decizia nr. 245518/09.11.2007 emisa de catre OSIM

Informatii privind protectia consumatorului